TEHNOLOGIE

Tehnologia E-Brid este un proces de fabricare de înaltă clasă caracterizat prin 3 etape principale:

  1. Doar fibre de hialuronat de sodiu de greutate moleculară mare şi înaltă puritate.
  2. Proces îmbunătăţit de reticulare pentru a obţine un număr mai mare de legături covalente, în vederea obţinerii unui gel foarte elastic (Efect excelent de volumizare / Durabil).
  3. Proces controlat de mixare pentru combinarea acidului hialuronic reticulat cu o mică cantitate de acid hialuronic nereticulat, asigurând produsului PERFECTHA® o excelentă fluiditate.

Această tehnologie îi conferă fillerului Perfectha® următoarele avantaje:
– Întărirea ţesutului cu o mică cantitate de gel
– Îmbunătăţirea rezistenţei produsului împotriva degradării izo-volemice
– Extinde durata de viaţă a implanturilor PerfectHA®

Efect ideal de volum

Datorită gradului înalt de elasticitate, volumul obținut în urma procedurii, garantează rezultate excelente. Tratamentul cu acidul hialuronic, PERFECTHA, reduce riscul supra-corecțiilor, oferind volumul dorit cu o cantitate mică de gel.

efect-intens de volum perfectha

De lungă durată

Fiind puternic reticulat, PERFECTHA® oferă rezultate durabile datorită degradării sale enzimatice lente, întârziind efectul hialuronidazei asupra acidului hialuronic, permițând gelului să rămână mai mult timp în interiorul pielii. Particulele de mărime controlată ajută, de asemenea, la o reabsorbție uniformă, reducând riscul oricăror rezultate nedorite sau al schimbării în timp.

lunga durata

Ușor de injectat

Mulțumită Tehnologiei E-Brid, PERFECTHA® permite o injectare ușoară, dată fiind forța mică de expulzare necesară pentru a injecta gelul, precum și adăugarea acidului hialuronic nereticulat, care acționează ca agent lubrifiant și ca potențator (booster) al calității pielii. De asemenea, mărimea controlată a particulelor produsului PERFECTHA® și peretele subțire al acului ajută gelul să aibă un flux regulat, reducând orice posibil disconfort pe durata injectării.

usor-de-injectat-perfectha

Siguranță

Studiile efectuate pe produsele PERFECTHA® demonstrează eficacitatea și siguranța acestei game, precum și rezistența produselor la degradarea izovolemică. Chiar și după 180 de zile, efectele de umplere ale produsului PERFECTHA® sunt încă prezente, după cum arată graficul.

eficienta perfectha

Siguranță

PERFECTHA® este un produs non-citotoxic și corespunde standardelor de siguranță stabilite pentru fillerele dermale. Cu un conținut rezidual BDDE nedetectabil, cu un nivel scăzut al endotoxinelor și cu o sarcină scăzută de proteine, PERFECTHA® se dovedește a fi un produs foarte sigur. Din anul 2007, s-au vândut peste 2.5 milioane de seringi în toată lumea, înregistrându-se foarte puține cazuri cu efecte secundare.

FABRICAT ÎN FRANȚA
PERFECTHA® este produs în totalitate (100%) în Franța, în propriile fabrici, oferindu-le medicilor și pacienților siguranța unui produs realizat la cele mai înalte standarde de calitate.

siguranta perfectha

Reziliență

Capacitatea unui corp filtrat de a-și păstra dimensiunea și forma în urma deformării

Coezivitate Gel

Capacitatea gelului de a rămâne stabil prin intermediul legăturilor interne

Maleabilitate

Capacitatea de remodelare a gelului

Volum Gel

Capacitatea de absorție a gelului în derm și reabilitarea țesutului.

Laboratorul ObvieLine, fondat în anul 2005, este specializat în cercetarea, dezvoltarea, producerea şi distribuirea fillerelor dermale.
Controlul calităţii
Înainte de introducerea pe piaţă, sunt efectuate teste pentru a garanta siguranţa şi eficienţa produsului PerfectHA Derm: concentraţia de HA, reziduurile BDDE, nivelul ph-ului, al endotoxinelor, sterilitatea, biosarcina.
Tehnologia E-Brid™ este un proces unic de reticulare ce induce formarea de legături covalente în interiorul şi între particulele de acid hialuronic.

Laboratorul ObvieLine, aparţinând companiei Sinclair Pharma, înfiinţată în anul 2005, este specializat în cercetarea, dezvoltarea şi producerea fillerelor dermale pe bază de Acid Hialuronic. Biocompatibilitatea şi eficienţa produselor PERFECTHA® au fost dovedite clinic. Din anul 2005, Laboratorul ObvieLine a început să producă un filler dermal foarte eficient şi s-a impus pe piaţa de estetică printre lideri. Produsul PERFECTHA® a primit marca CE şi standardul ISO 13485 încă din anul 2007 şi a fost înregistrat şi vândut în peste 70 de ţări din întreaga lume.

sediu obvieline